Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll
Start / Bli talskrivare

Bli talskrivare

  • Ange ditt fullständiga namn
  • Din e-postadress där vi kan nå dig.
  • Ditt telefonnummer (valfritt, om du föredrar att vi ringer dig).
  • Beskriv din bakgrund, meriter och relevant utbildning. Tips: Fokusera på din erfarenhet av skrivande, talskrivning och eventuella tidigare arbetsprover.
  • Berätta kort varför du är intresserad av att arbeta med talskrivning och vad du kan bidra med till vårt team.
  • Har du något annat du vill tillägga eller frågor du vill ställa?
  • Max filstorlek: 10 MB.
    Lämna gärna ett tal som referens till oss (PDF, DOCX).

Vad roligt att du är intresserad av att bli talskrivare!

För att säkerställa hög kvalitet på våra tal sätter vi ribban högt och har därför strikta krav för våra talskrivare. Vi följer en noggrann process för varje ny talskrivare.

Registrering och Referenstal

För att bli talskrivare registrerar du dig och laddar upp ett referenstal. Talet kan vara avsett för vilken typ av tillställning som helst – bröllop, födelsedag eller examen. Tänk på att hålla talet mellan två till fyra minuter och vi granskar det endast baserat på texten.

Godkännande och Kontrakt

Efter godkännande av ditt referenstal kommer du att behöva skriva under ett kontrakt.

Konto

När kontraktet är på plats, öppnar vi upp ditt talskrivarkonto. Här kan du enkelt ladda upp fler tal för granskning. Du har friheten att välja passande underrubriker och sätta priser för dina tal, allt inom våra riktlinjer. Dessutom kan du hantera dina uppladdade tal och följa din försäljningsstatistik på ditt konto.

Granskning och Publicering

Varje tal granskas noggrant innan det publiceras på vår hemsida för försäljning. Vi strävar efter att säkerställa hög kvalitet innan talen når våra kunder.

Ersättning

Att bli talskrivare är kostnadsfritt. För varje sålt tal erhåller du 15% av försäljningspriset. När dina samlade försäljningar når 2000 kronor kan du begära en utbetalning.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi ser fram emot att ha dig som en del av vårt team!

Välkommen och lycka till!